francouzské dezerty

O KURZU FRANCOUZSKÉ DEZERTY 

Z ODPALOVANÉHO TĚSTA, ÉCLAIRS

sobotní kurzy v čase 9:30 - 17:30 hodin

Zaregistrujte se na konci této stránky. Chcete dát kurz jako DÁREK? Vyžádejte si při registraci VOUCHER. 
Kurzy se konají v Kulinářském institutu Plzeň (KIP) na adrese náměstí Míru 2443/4, Plzeň. 

Francouzské dezerty... 

Co vám říká "odpalované těsto"? Většinou si každý vybavíme "věneček" nebo "měchurku", "větrník", "rohlíček" a tak nějak všelijak se tomu u nás v různých oblastech říká. A to je asi tak všechno. A pokud jste se o vlastní výrobu pokusili, brzy jste to po neúspěchu vzdali. V horším případě to letělo do koše a řekli jste si "už nikdy více"! 

Ale...! Za prvé nikdy neříkejte NIKDY! Za druhé NENÍ věneček jako věneček! A za třetí odpalované těsto NEJSOU JEN "naše" české známé zákusky. Naše skvělá lektorka Hanička Sokolová vás o tom přesvědčí!

A co říká sama Hanka? "... odpalované těsto je kapitola sama o sobě, ale když víte jak na něj, bude vás bavit! Ve Francii vytváří z odpalovaného opravdu úžasné dezerty plné chutí a kombinací a já vás jich pár naučím! Nebojte se toho! Zaručuji vám, že těmito dezerty okouzlíte a potěšíte každého. Překvapíte neklasickým věnečkem nebo úchvatným francouzským Paris Brest s křupavou vrstvou a pistáciovou šlehanou Ganache, Eclaire s arašídovým krémem a tekutým slaným karamelovým středem. 

Tak pojďte do toho se mnou! Těším se na vás! Hanka 

Registrujte se na konci stránky přes formulář a neváhejte, počet míst je omezený! Požadujete-li dárkový voucher, tak Vám ho obratem zašleme!

Těšíme se, že společně strávíme příjemný den tak, abyste se mohli pyšnit vlastnoručně vyrobenými francouzskými dezerty, které si odnesete domů! 

Co můžete očekávat v našem kulinářském institutu? 

Jak to bude probíhat? Nejprve si u dopolední kávičky řekneme trochu teorie, nebo-li kulinářské techniky, fígle atd., tedy to, co je pro práci nezbytné. Hanka Vás zasvětí do "tajemství" výroby a správné techniky odpalování. Prozradí vám tipy a triky jak docílit, aby se dezerty z odpalovaného těsta vždy povedly. Naučíte se různé druhy krémů na plnění úžasných dezertů. A co je nejdůležitější? Dezerty, které si u nás vyrobíte si odnesete s sebou domů! No není to skvělá nabídka?

Tak se na to připravte! Bude to jízda!  


Co se naučíte:

  1. neklasický věneček z kakaového odpalovaného těsta
  2. žloutkový krém s tonka fazolí
  3. luxusní pařížskou šlehačku
  4. dezert Paris Brest s křupavou vrstvou
  5. pistáciovou šlehanou Ganache
  6. Eclaire s arašídovým krémem a tekutým slaným karamelovým středem


Časová náročnost kurzu: 8 hodin

Lektor: Hana SOKOLOVÁ

Nejbližší termín kurzu:  

sobota 14. 10. 2023 

Vhodné pro: všechny, kdo se chtějí naučit upéct a ozdobit dokonalý francouzský dezert


Jinde za stejné peníze dostanete polovinu toho co u nás! 

Cena 8 hodinového sobotního kurzu: 

 2 990 Kč  


Co s sebou? NIC! Jen dobrou náladu a úsměv!


V ceně kurzu máte: studijní materiály, recepty, všechny suroviny na výrobu, po celý den káva a pitný režim, občerstvení, vyrobené dezerty si odnesete s sebou domů. K zapůjčení zástěry a veškeré pracovní náčiní, psací potřeby. 


Potřebujete dát kurz jako dárek? 

V registračním formuláři si napište o dárkový voucher a my Vám ho obratem zašleme!

Zaujala Vás naše nabídka? Zaregistrujte se!