KURZ - MAKRONKY

KULINÁŘSKÝ INSTITUT PLZEŇ NABÍZÍ:

KURZ - MAKRONKY

termíny pro první pololetí  2022

sobotní kurzy v čase 9:30 - 17:30 hodin

Zaregistrujte se na konci této stránky nebo OBDARUJTE KURZEM SVOJE BLÍZKÉ JIŽ NYNÍ. Kurzy se konají v Kulinářském institutu Plzeň (KIP) na adrese náměstí Míru 2443/4, Plzeň (pro voucher platí libovolný výběr termínu do naplnění kapacity kurzu)

  • sobota 19. února OBSAZENO
  • sobota 5. března OBSAZENO
  • sobota 19. března OBSAZENO 
  • sobota  9. dubna  OBSAZENO
  • sobota 14. května OBSAZENO


Děkujeme všem zúčastněným a pro další zájemce o naše kurzy 

vypíšeme již brzy podzimní termíny! 

Makronky buď milujete nebo nenávidíte...


... říká úžasná Hanička Sokolová, pro kterou se makronky staly láskou a vášní. Její blízcí o ní mluví jako o pečícím fanatikovi. Miluje francouzskou cukrařinu, tvoří netradiční dorty, famózní francouzské dezerty, experimentuje, stále vymýšlí nové a nové... Zbožňuje tvorbu čokoládových ozdob, faut line zdobení a práci s rýžovými listy. 

A co Vy? Milujete makronky? Chcete se naučit skvěle je vyrobit? Potom jste právě teď na správném místě! Hanka by Vám chtěla předat kousek svého umění, znalostí, zkušeností a svojí makronkové lásky a vášně. 

Registrujte se na konci stránky přes formulář a neváhejte, počet míst je omezený! Požadujete-li dárkový voucher, tak Vám ho obratem zašleme!

Těšíme se, že společně strávíme příjemný den tak, abyste se mohli pyšnit vlastnoručně vyrobenými makronkami. 

A co se naučíte v našem kulinářském institutu? 

Nejprve si u dopolední kávičky řekneme trochu teorie, nebo-li kulinářské techniky, fígle atd., tedy to, co je pro práci nezbytné. Hanka Vás zasvětí do tří metod přípravy makronek: francouzské, švýcarské a italské. Potom se hned dáme do práce! A máme toho pro Vás připraveno opravdu hodně. Naučíte se nejen makronky, ale všechny krémy do nich. Makronky si v krabičce odnesete domů: 

téma:

  1. kakaové makronky se švestkovou ganache a lemond curd středem (francouzská metoda bez rozvaru)
  2. mandlové makronky s pistáciovou ganache (švýcarská metoda) 
  3. arašídové makronky s nugátovým krémem a středem z domácího karamelu (italská metoda s rozvarem) 


Časová náročnost kurzu: 8 hodin

Vhodné pro: všechny, kdo se chtějí naučit makronky a fantastické krémy do nich

Obdržíte certifikát o absolvování kurzu


Cena 8 hodinového sobotního kurzu: 

2 990 Kč (v případě akční ceny zadejte slevový kód při registraci)

Co s sebou? NIC! Jen dobrou náladu a úsměv!


V ceně kurzu máte: studijní materiály, recepty, všechny suroviny na výrobu, po celý den káva a pitný režim, občerstvení, vyrobené makronky v krabičce s sebou domů. K zapůjčení zástěry a veškeré pracovní náčiní, psací potřeby. 


Potřebujete kurz dát jako dárek? V registračním formuláři si napište o dárkový voucher a my Vám ho obratem zašleme!


Zaujala Vás naše nabídka? Zaregistrujte se!