
... tak se stavte!
*Bez registrace a objednávek předem*
*Přijdete, vyberete, zaplatíte hotově/stravenkami/kartou*
*11:00 - 14:00 hodin*Tak se stavte*
*Jsme tu pro Vás a těšíme se na Vás*
PONDĚLÍ 30. 5.
Polévka: Dýňová se zázvorem a kari
40 Kč
Kuřecí nudličky po čínsku s mandlemi, bambusem a zeleninou, jasmínová rýže
125 Kč
Moravský vrabec, dušené hlávkové zelí, domácí bramborové knedlíky
125 Kč
Rozinkový trhanec s jahodovou merendou
110 Kč
Grilovaná vepřová panenka s krémovými žampióny, mačkané brambory s čerstvou kudrnkou
140 Kč
ÚTERÝ 31. 5.
Polévka: Hovězí vývar s nudličkami a pažitkou
35 Kč
Obalovaný holandský řízek , vařené brambory, naše tatarská omáčka
130 Kč
Těstovinový salát s vajíčkem, kousky tuňáka a zeleniny, pečivo
120 Kč
Indická červená čočka s tempehem a zeleninou, pita chléb
120 Kč
Boloňské lasagne s hovězím ragú zapečené se sýrem
130 Kč
STŘEDA 1. 6.
Polévka: Pórkový krém s krutony a opečenou ředkvičkou
35 Kč
Zvěřinový guláš s kořenovou zeleninou a červenou cibulkou, italské těstoviny
130 Kč
Smažený sýr v konvektomatu, pažitkové brambory, domácí tatarská omáčka
125 Kč
Robi nudličky s ořechy, paprikou a pórkem, jasmínová rýže
125 Kč
Salát Caesar s krutony s grilovaným kuřecím masem
130 Kč
ČTVRTEK 2. 6.
Polévka: Drůbeží vývar s masem zeleninou a rýží
35 Kč
Gratinované bramborové noky s lososem, parmezánem, čerstvým špenátem a česnekem
135 Kč
Svíčková na smetaně s hovězím masem, brusinkami a citrónem, domácí kynuté knedlíky
135 Kč
Šmakoun po srbsku s rajčaty a paprikou, vařené brambory
110 Kč
Pečený anglický roastbeef z hovězího válečku, pečené brambory ve slupce, hořčicový dresink
135 Kč
PÁTEK 3. 6.
Polévka: Rybí polévka se zeleninou a vajíčkem
35 Kč
Kari z barevných fazolí s vepřovým masem, koriandrem a pečenou červenou cibulkou
120 Kč
Pečené krůtí prso, bramborová kaše, zelný salát
135 Kč
Tofu biftečky se sýrem, smetanový dip, vařené brambory s petrželkou
125 Kč
Pečený anglický roastbeef z hovězího válečku, pečené brambory ve slupce, hořčicový dresink
135 Kč
Změna jídelníčku vyhrazena. Alergeny info u obsluhy.
Jídelníček pro vás sestavil šéfkuchař Milan Lettl
"Po dobrém obědě lze odpustit každému, i vlastním příbuzným."
Oscar Wilde