pro profesionály

Pro profesionály

Omáčky a masa moderně, jednoduše a rychle

Menu: Teriyaki omáčka a kuřecí stehenní steak, houbová minutková omáčka a vepřový steak, pepřová minutková omáčka a hovězí steak. Další omáčky teplé i studené jako holandská, béarnská, beurre blanc, koktejlová omáčka a cibulovo – hruškové čatní. K tomu přílohy červená čočka, polenta a jasmínová rýže.

Dezert bude karamelizovaný Sabayon s ovocem.

Zvýhodněná cena kurzu pro pracovníky ŠJ Plzeň 1500 Kč včetně DPH.

Kurz se bude konat v době jarních prázdnin v úterý 20. 2. 2024 v čase od 7:30 do 14:30 hodin - KURZ NA TENTO DEN JE OBSAZENÝ.

PRO VELKÝ ZÁJEM, který nás těší, PŘIDÁVÁME DRUHÝ TERMÍN 21. 2. 2024 ve stejném čase - KURZ NA TENTO DEN JE OBSAZENÝ.

Uzávěrka registrací 7. 2. 2024

Managerské kurzy pro střední management - připravujeme